Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/08/18/u-znam-jantsi-vidbuvsja-jarmarok-vakansii.htm
новини, 18 серпня 2017

У Знам’янці відбувся ярмарок вакансій


16 серпня у приміщенні Знам’янського міськрайонного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій, на якому були представлені вакансії «охоронник», «інженер з охорони праці», «економіст», «бухгалтер», «комплектувальник меблів», «водій автотранспортних засобів», «продавець-консультант», «вантажник».


В заході взяли участь представники ТОВ АФ «Хлібодар», районна ветеринарна лікарня, Знам’янське відділення національної поліції, обласний протитуберкульозний санаторій та підприємці Олена Плохотнікова та Володимир Дзига. Роботодавці презентували свої підприємства, ознайомили присутніх з  історією створення організацій, чисельністю працюючих, чим займається кожне із них, про умови праці, детальніше зупинились на кожній із запропонованих вакансій.


За інформацією В.Саржевської, начальника відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янського міськрайонного центру зайнятості, ярмарок вакансій відвідало більше 30 осіб, зацікавлені у своєму працевлаштуванні, серед яких безробітні, зареєстровані в центрі зайнятості, учасники АТО. 


У ході презентації у шукачів роботи виникали запитання щодо вимог, конкретних обов’язків до тої чи іншої вакансії. Зацікавленим особам було запропоновано відвідати підприємтсва, де можна безпосередньо на робочому місці з’ясувати всі питання щодо працевлаштування.


В результаті 3 особи узгодили дату та час відвідування ТОВ АФ «Хлібодар». 2 бухгалтерам було рекомендовано звернутись у районну ветеринарну лікарню для подальшої співбесіди. Одній особі запропоновано стажування у ФОП Дзиги В.М., двоє безробітних виявили бажання  взяти участь у тимчасових роботах, що проводитимуться  у ФОП Плохотнікової О. 



1769Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: