Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/06/19/rjatuvalniki-razom-iz-lisnikami-ta-politseiskimi-proveli-reidi-u-lisah-foto-.htm
новини, 19 червня 2017

Рятувальники разом із лісниками та поліцейськими провели рейди у лісах (ФОТО)


19 червня фахівці Служби порятунку разом із лісниками та поліцейськими організували рейдові перевірки щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки у лісових масивах на території Гайворонського та Олександрівського районів. 


Головна теза бесід з людьми, яких учасники рейду зустріли в лісових зонах, – не розводити багаття на території природних заповідників взагалі, адже це може спричинити великі лісові пожежі та знищити природозаповідні насадження. Крім того, рятувальники закликали громадян не бути бездіяльними, якщо стали свідками необережної поведінки з вогнем інших осіб у лісі, адже лісові пожежі – спільне лихо усіх людей. Вогонь у лісових зонах характеризується високою швидкістю поширення та надзвичайною складністю приборкання. Після пожежі не залишається нічного живого і відновлення флори та фауни триває довгий період. Також учасники рейду радили людям постійно проводити бесіди з дітьми щодо правил пожежної безпеки під час канікул та відпочинку на природі.


Під час рейду порушників правил пожежної безпеки виявлено не було. Усім громадянам були роздані листівки тематичного змісту, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


   


1357Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: