Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/07/06/krim-luka-ta-stril-v-avtivtsi-scho-zbila-politseisku-znaishli-schos-shozhe-na-pistolet-na-narkotiki.htm
новини, 6 липня 2016

Крім лука та стріл в автівці, що збила поліцейську, знайшли щось схоже на пістолет на наркотики


Як вже повідомляв сайт «Кіровоград 24» сьогодні, 6 липня близько 8-ї години ранку до автомобіля марки «VOLKSWAGEN PASSAT» підійшов наряд патрульної поліції та звернувся до водія з проханням пред’явити документи. На що чоловік відреагував агресивно і спробував втекти з місця пригоди. Керманич умисно почав рух у напрямку патрульних та скоїв наїзд на 24-річну лейтенантку поліції. У результаті пригоди дівчина отримала травму ноги. У даний час працівник поліції знаходиться в лікарні. Водія транспортного засобу доправлено до Кіровоградського відділу поліції, де він спілкується зі слідчими.


Як повідомляється на офіційній сторінці в мережі фейсбук «Патрульна поліція Кіровограда»  в автомобілі затриманого cлідчі знайшли і вилучили пристрій, схожий на пістолет, рослинну речовину зеленого кольору зі специфічним запахом, а також пігулки невідомого походження.


Як повідомляє кореспондент сайту «Кіровоград 24» з місця події станом на 10:30 на місці пригоди проводяться слідчі дії. Зокрема обшук автотранспортного засобу на якому було скоєно наїзд. З автівки вилучили два луки та близько двох десятків стріл до них.


Як з’ясувалося, за кермом перебував 30-річний мешканець Знам’янського району Кіровоградської області. На місці пригоди працює слідчо-оперативна група Кіровоградського відділу поліції та прокуратури. Встановлюються обставини пригоди.


Вирішується питання про відкриття по даному факту кримінального провадження за ч. 2 ст. 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України.



Читайте також:



В автівці, що збила кіровоградську поліцейську знайшли лук та стріли (ФОТО)


В Кировограде автомобиль пытаясь уйти от погони сбил двух патрульных полицейских (ФОТО+ВИДЕО)


4139Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: