Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/04/21/oblrada-zrobit-sche-odnu-sprobu-peredati-unikalne-rodovische-litievih-rud-sumnivnii-firmi.htm
новини, 21 квітня 2016

Облрада зробить ще одну спробу передати унікальне родовище літієвих руд сумнівній фірмі


Днями відбулося засідання постійної комісії Кіровоградської обласної ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва та використання природних ресурсів.


Як повідомляється на офіційному сайті Кіровоградської облради:


«Враховуючи лист ТОВ “Українські рідкісні метали” про повторний розгляд їхнього клопотання стосовно надання погодження на отримання спеціального дозволу на користування надрами Полохівського родовища літієвих руд з метою геологічного вивчення, беручи до уваги звернення Ленінської сільської ради, на території якої розташовано родовище, постійна комісія розглянути повторно питання, порушене товариством відповідно до чинного законодавства України у сфері надрокористування. За результатами розгляду та обговорення, постійна комісія виступила суб'єктом внесення даного питання на розгляд п'ятої сесії обласної ради, але запитання до підприємства лишилися. Тому члени постійної комісії вирішили виїхати на територію Ленінської сільської ради, на якій розташовано Полохівське родовище літієвих руд».


Нагадаємо, що журналісти громадської ініціативи «Центр Журналістських Розслідувань» продовжують проводити розслідування щодо фірми ТОВ «Українські рідкісні метали», що зареєстрована влітку минулого року, має статутний фонд всього 25 тисяч гривень і засновників з досить неоднозначною репутацією. 


Читайте матеріали нашого розслідування:


Про фірму з Гонконгу, що планувала вкласти 100 млн дол в унікальне родовище, невідомо нічого (ЛИСТ)


Облрада планує передати унікальне родовище сумнівній фірмі зі скандальними засновниками


1625Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: