Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/03/01/personal-kirovogradskoi-ustanovi-vikonannja-pokaran-vzjav-uchast-u-jarmarku-vakansii-.htm
новини, 1 березня 2016

Персонал Кіровоградської установи виконання покарань взяв участь у «Ярмарку вакансій»


29 лютого 2016 року в Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості було проведено «Ярмарок вакансій», до участі в якому приєднався начальник відділу по роботі з персоналом Кіровоградської установи виконання покарань (№14) начальник відділу кадрів установи Роман Гупалюк.


Під час заходу всі охочі мали змогу ознайомитись з діяльністю та  наявними вакансіями в установі, отримати інформацію про  рівень заробітної плати, умови праці  тощо. Дізнались про вимоги до майбутніх працівників та отримали відповіді на зацікавлені питання.


Такі «Ярмарки вакансій» проводяться у центрі зайнятості постійно, тому співробітники  Кіровоградської установи виконання покарань (№ 14) завжди долучаються до подібних заходів. 


І, якщо хоча б певна кількість людей зможуть працевлаштуватися, а установа знайти собі кваліфікованих співробітників, значить такі заходи відбуваються не даремно.



1157Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: