Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 жовтня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/10/09/pratsivniki-dsns-vrjatuvali-z-pozhezh-dvoh-meshkantsiv-kirovogradschini.htm
новини, 9 жовтня 2015

Працівники ДСНС врятували з пожеж двох мешканців Кіровоградщини


Двох мешканців Кіровоградщини вдалося врятувати з пожеж працівникам пожежно-рятувальної служби протягом минулої ночі та сьогоднішнього ранку.  Про це інформує прес-служба У ДСНС в області.


Так, 7 жовтня о 22:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення з міліції про пожежу в квартирі на останньому поверсі дев’ятиповерхівки по вул.50 р.Жовтня, що в обласному центрі. Зважаючи на пізній час доби у помешканні могли знаходитися люди. Рятувальники прибули на місце події та під час розвідки виявили в квартирі господаря, якого негайно винесли на свіже повітря. На щастя, чоловік не встиг надихатися диму, тож його життю нічого не загрожувало. Пожежу домашніх речей ліквідували о 23:34. На гасіння залучалося 3 одиниці техніки та 9 чоловік особового складу.


Інша пожежа виникла у с.Розкішне Голованівського району. 8 жовтня о 06:46 надійшло повідомлення про займання в приватному будинку, який належить 60-річному пенсіонеру. На місце події прибули рятувальники ДПРЧ-13 та місцева пожежна охорона. На момент виклику вогнем було охоплено речі домашнього вжитку та диван, на якому спав чоловік. Щойно виявивши у кімнаті господаря, рятувальники передали його медикам. З опіками живота і ніг 1-2 ст. у тяжкому стані він перебуває у хірургічному відділенні Голованівської ЦРЛ. Пожежу було ліквідовано о 08:20, тож будинок вдалося врятувати від повного знищення вогнем.

За попереднім висновком фахівців, до обох пожеж призвела необережність власників 


2474Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: