Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/24/vsebichna-pidtrimka-uchasnikiv-ato-ta-simei-zagiblih-viiskovosluzhbovtsiv-zalishaetsja-prioritetnim-zavdannjam-vladi.htm
новини, 24 лютого 2015

Всебічна підтримка учасників АТО та сімей загиблих військовослужбовців залишається пріоритетним завданням влади


На цьому під час апаратної наради наголосив голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко.


У свою чергу, директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олександр Догаров повідомив, що у вересні минулого року рішенням обласної ради було затверджено обласну комплексну програму соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО.


Всього у минулому році у рамках обласної Програми на виплату одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям та їхнім родинам з обласного бюджету було виплачено 1,49 млн. грн. 243 особам. У тому числі 940 тис. грн. для 188 поранених військовослужбовців та 550 тис. грн. для 55 членів сімей військовослужбовців, загиблих в АТО.


З Кіровоградського міського бюджету було надано матеріальну допомогу 24 сім'ям загиблих військовослужбовців у сумі 600 тис. грн., а також виділено 270 тис. грн. для 97 поранених учасників АТО.


Загалом, за словами директора профільного департаменту, за рахунок місцевих бюджетів вищезазначеним категоріям було надано матеріальну допомогу у сумі 2,8 млн. грн.


- У 2015 році в обласному бюджеті на виконання Програми закладено 500 тис. грн., з яких 100 тис. грн. вже направлено на підтримку 16 поранених та сімей 2 загиблих учасників АТО, - повідомив Олександр Догаров.


Не передбачено у 2015 році коштів на цю програму у Бобринецькому, Вільшанському, Гайворонському, Долинському, Знам'янському, Петрівському районах та в Олександрії.


Всього ж у місцевих бюджетах області у нинішньому році на цю програму передбачено 2,7 млн. грн.


1157Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: