Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 грудня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/12/11/kirovogradets-peremig-v-onlain-konkursi-pishemo-pro-nato-foto-.htm
новини, 11 грудня 2014

Кіровоградець переміг в онлайн-конкурсі «Пишемо про НАТО» (ФОТО)

Євгенія Тимошенко нагородила переможців онлайн-конкурсу з написання статей в україномовну Вікіпедію «Пишемо про НАТО». Організаторами конкурсу стали Центр інформації та документації НАТО в Україні та Асоціація громадських організацій «Соціальний захист», який очолює Євгенія Тимошенко.



Протягом семи тижнів учасники конкурсу створили 315 статей про НАТО. Журі визначило трьох переможців: перше місце зайняв Роман Абрамов (Кіровоград), друге – Олександр Андрейко (Київ) і третє – Артур Гіль (Київ). Головним призом для них стане поїздка в штаб-квартиру Північноатлантичного альянсу в Брюсселі.

Євгенія Тимошенко вручила переможцям конкурсу планшети. Вона подякувати всім учасникам конкурсу за те, що вони на волонтерських засадах наповнили Вікіпедію новими цікавими статтями про НАТО, допомагаючи українцям дізнатися більше про цілі й завдання Північноатлантичного альянсу.

1393Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: