Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/13/vidnosno-pratsivnikiv-svitlovodskogo-zheku-jaki-roztratili-ponad-200-tis-grn-prokuraturoju-rozpochato-kriminalne-provadzhennja.htm
новини, 13 червня 2014

Відносно працівників світловодського ЖЕКу, які розтратили понад 200 тис. грн., прокуратурою розпочато кримінальне провадження

Житлово-експлуатаційна контора безпідставно перерахувала приватному підприємству 237 тисяч гривень коштів, призначених для обслуговування та ремонту житлових будинків.

За вказаним фактом Світловодською міжрайонною прокуратурою розпочато кримінальне провадження. Встановлено, що між ЖЕК № 4 та приватним підприємцем укладено договір про надання послуг по технічному обслуговуванню та ремонту будівель житлового фонду. При цьому, у приватного підприємця, на момент укладання договору, було відсутнє будь-яке майно та матеріальні активи для виконання вказаних робіт. Крім того, договором не передбачалося конкретного переліку робіт. Незважаючи на викладене, комунальне підприємство перерахувало підприємцю кошти у сумі 237 тис. грн. 

Відомості про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

На даний час, досудове розслідування триває, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

1425Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: