Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/13/u-sportivnih-shkolah-kirovograda-vidbulisja-vipuskni-ispiti.htm
новини, 13 червня 2014

У спортивних школах Кіровограда відбулися випускні іспити

У зв’язку із закінченням навчального року в комунальних закладах «Комплексні дитячо-юнацькі спортивні школи № 1, № 2, № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» було проведено перевідні та випускні іспити з фізичної та техніко-тактичної підготовки учнів, повідомляється на сайті міської ради. 

Загалом до іспитів були допущені 1699 юних спортсменів, які протягом 2013/2014 навчального року в 19 спортивних відділеннях займалися футболом, баскетболом, волейболом, гандболом, велоспортом, скелелазінням, боксом, гирьовим спортом, шахами, боротьбою дзюдо і самбо, греко-римською боротьбою, пауерліфтингом, тхеквондо, легкою атлетикою, кульовою стрільбою, настільним тенісом, художньою гімнастикою, плаванням. 

1488 учнів-спортсменів успішно складали іспити. 211 учнів мають можливість підготуватися належним чином і спробувати свої сили ще раз наприкінці літа.

Другій рік поспіль перевідні контрольні іспити у спортивних школах проводяться у форматі першості відділень із загальної та спеціальної фізичної підготовки. Вихованці кожного відділення збираються разом для виявлення сильнішого у відповідних дисциплінах. На змагання спортсменів молодших вікових груп запрошуються батьки, які стають палкими вболівальниками і по суті серьйозна справа проходить у вигляді спортивного свята, на я кому є свої переможці і переможені але немає людей з поганим настроєм. 

Запропонований формат прийому контрольних іспитів є добрим стимулом до подальшого удосконалення фізичних та спеціальних якостей юних спортсменів.

1887Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: