Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/19/v-kirovogradi-dilnichni-zatrimali-vandala-jakii-krav-metal-z-mogil.htm
новини, 19 березня 2014

В Кіровограді дільничні затримали вандала, який крав метал з могил

Встановлено, що підозрюваний причетний до скоєння п’яти крадіжок з кладовища. За цей аморальний вчинок чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшла заява від начальника служби кладовища про те, що невідома особа, перебуваючи на цвинтарі, здійснила крадіжку металевих конструкцій.

Як повідомила Олена Болокан, спеціаліст по зв’язкам з громадськістю Кіровоградського МВ УМВС в області, працівники сектору дільничних інспекторів міліції Кіровоградського міськвідділу затримали підозрюваного. Ним виявився 44-річний місцевий житель.

В ході слідства стало відомо, що зловмисник причетний ще до ряду аналогічних крадіжок.

За словами підозрюваного, на злочин його підштовхнула нестача грошей. Нехтуючи людською мораллю, чоловік відправився «на заробіток» до місцевого кладовища.

Металеві вироби крадій здав на металобрухт, а отримані гроші витратив на власні потреби. Сума краденого складає близько 2500 тисяч гривень.

До речі, злодій вже раніше відбував покарання за аналогічне кримінальне правопорушення.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою). Вандалу загрожує позбавлення волі строком до п’яти років. 

2052Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: