Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор:
Дата: 16 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2018/04/16/daidzhest-zahodiv-oblasnoi-biblioteki-im-d-chizhevskogo-16-kvitnja-22-kvitnja-.htm
афіша, 16 квітня 2018

Дайджест заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського (16 квітня - 22 квітня)


У відділі обслуговування користувачів у рамках роботи Центру європейської інформації представлено книжкову виставку “Європа: духовність та культурні надбання”. У клубі інтелектуальних ігор з 16 квітня розпочинає роботу виставка "Ендшпіль: психологія перемоги”. 


17 квітня о 13.00 в Орхуському центрі екологічної  інформації  відбудеться обговорення екологічних питань на засіданні дискусійної платформи “Екологія очима молоді”, приуроченої до Дня довкілля. Теми, що пропонуються до обговорення: екологічне краєзнавство; поводження з побутовими відходами; радіаційні ризики населення м. Кропивницький; шкідники деревних насаджень; генна модифікація сої та інші.


17 квітня о 14.00 у відділі обслуговування користувачів буде проведений День інформації «Досвід, що потребує оприлюднення». В рамках дня інформації відбудеться зустріч з тьютором першої альтернативної школи «Крок» Алевтиною Сторожевською та куратором середньої групи альтернативної школи «Крок» Валерією Губановою.


17 квітня о 15.00 відділ краєзнавства запрошує на літературну творчу зустріч з В’ячеславом Купрієнком — військовим, поетом, перекладачем, автором та виконавцем пісень “Хто я є? Крок до України”.


18 квітня о 16.30 у відділі мистецтв відбудеться відзначення 30-річчя археологічної пам’ятко-охоронної експедиції Кіровоградщини, в якій  переплелися долі багатьох відомих людей нашого краю. Історія експедиції, основні етапи роботи, відкриття, персони та досягнення – все це прозвучить  в презентації археолога  Миколи Тупчієнка. Новий  сайт «Центральноукраїнський пам’ятко-охоронний ресурс» представить досвідчений археолог  Валентин Собчук. З розповіддю «З історії спільної експедиції обласної станції юних туристів та Миколи Тупчієнка» виступить Лариса Гайда.


19 квітня о 12.00 у відділі краєзнавства в рамках Краєзнавчих студій відбудеться презентація книги історика Бориса Шевченка “Маловисківщина в роки Другої світової війни. Сторінки історії”. У книзі на основі архівних документів, історичної й краєзнавчої літератури та спогадів розповідається про події Другої світової війни на території сучасного Маловисківського району Кіровоградської області. 


19 квітня о 16.15 відділ мистецтв запрошує на ЗУСТРІЧ з фотомитцями - Валерієм Болтушиним (фотоклуб «Нарва», Естонія) та Ейженією Фреймане (фотоклуб «Рига», Латвія). Зустріч відбудеться у рамках проекту ФОТОМІСТ галереї «Єлисаветград».


21 квітня о 13.00 у відділі мистецтв відбудеться творчо-меморіальний вечір «Космос поета Ігоря Тарасенка». Це один із найяскравіших і найскладніших поетів сучасної української літератури. Запрошуємо до спілкування.


Відділ мистецтв запрошує на екскурсії до Всеукраїнської виставки художніх творів "Благовіст", виставки молодої харківської художниці Марії Некрасової «Живопис» та ін. 


ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

                                        

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.


3058Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: