Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 22 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/05/22/anons-zahodiv-biblioteki-dlja-junatstva-22-28-travnja-.htm
афіша, 22 травня 2017

Анонс заходів бібліотеки для юнацтва (22-28 травня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи:


Книжкові виставки:


з 22 травня  у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Небезпека поряд: молодь і тютюнопаління». Виставка присвячена   Всесвітньому дню боротьби з тютюнопалінням,  який відзначається 31 травня. Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням є ще однією нагодою для усвідомлення небезпеки, яку несе здоров’ю суспільства тютюнопаління; допомоги людям, які бажають позбутися цієї шкідливої звички та пересторога для тих, хто ще не спробував курити. В Україні склалася особливо небезпечна ситуація щодо активного поширення тютюнопаління у молодіжному середовищі. Завітайте до бібліотеки, перегляньте представлену книжкову виставку та подбайте своє здоров’я.


з 22 травня  у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Таємнича сила слова», присвячена Дню слов’янської писемності і культури Щорічно 24 травня у всіх слов’янських країнах урочисто прославляють святих Кирила і Мефодія — творців слов’янської писемності. Кирило створив слов’янську абетку на основі грецької, суттєво змінивши її, щоб передати слов’янську звукову систему. Були створені дві абетки - глаголиця і кирилиця. Більше інформації про історію слов’янської писемності ви отримаєте переглянувши підготовлену книжкову виставку.


Масові заходи: 


24 травня о 18.00 спільно х Федерацією кунгфу Кіровоградської області запрошуємо мешканців міста на Fun-travel «Китай: дивовижна країна чи цілий світ». На відвідувачів чекатимуть:


- розповідь про китайські бойові мистецтва та майстер-клас з кунгфу;

- експрес-знайомство з національними релігіями та культурою Китаю;

- майстер-клас з китайської каліграфії;

- віртуальна екскурсія сучасним Китаєм від перекладача з китайської мови  Сергія Замуруєва;

- фото-зона «China style»;

- китайська чайна церемонія та неймовірне китайське печиво з передбаченнями;

- та ще безліч цікавих, неймовірних та несподіваних зустрічей, оповідей та цікавинок.


25 травня о 10.00 працівники  відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть віртуальну мандрівку «У пошуках пригод». Під час заходу учасники  навчяться складати рюкзак в подорож, дізнаються про правила поведінки в лісі та про те, як правильно розкладати багаття. Також на відвідувачів чекають цікаві завдання та несподіванки.


25 травня о 14.00 відбудеться зустріч з головним тренером національної збірної України по бейсболу Олегом Миколайовичем Бойко, в рамках клубу «Профі». 


Не зовсім звичний для України вид спорту бейсбол прийшов до Кропивницького трохи більше чверті століття назад і, як потім виявилося, всерйоз і надовго! А вже з середини 90-х і по теперішній час наші бейсболісти і тренери радують місцевих шанувальників бейсболу золотими медалями та Кубками України. Вперше золоті нагороди корпивничани завоювали в 1995 році і з тих пір тільки один раз київський клуб АТМА в 2004 році зумів завоювати золото. Решта на рахунку кропивничан. Про успіхи та досягнення кропивницьких бейсболістів і піде мова під час зустрічі. 


29 травня о 13.30 запрошуємо на захід  «Щасливе дитинство», присвячений Міжнародному дню захисту дітей. В рамках заходу відбудеться зустріч з молодою майстринею Валерією Мічкур ученицею гімназії імені Тараса Шевченка (Центр позашкільного виховання «Контакт», керівник – І. В. Тисак). Валерія з дитинства захоплюється різними техніками декоративно-ужиткового мистецтва, експериментує та пробує щось нове.  Свої поробки вона представить на творчій виставці , а також поділиться власними надбаннями з однолітками в рамках майстер-класу.


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. 


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


3715Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: