Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: сайт "Кіровоград24"
Дата: 4 січня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2023/01/04/viktorija-bezfamilna-moja-robota-razom-z-kolegami-vid-slugi-narodu-sprjamovana-na-peremogu-ta-mirne-maibutne-kozhnogo-z-nas-.htm
політика, 4 січня 2023

Вікторія Безфамільна: «Моя робота разом з колегами від «Слуги Народу» спрямована на Перемогу та мирне майбутнє кожного з нас»

сайт "Кіровоград24"



Одним із основних обов’язків депутата є участь у пленарних засіданнях Кіровоградської обласної ради, прийнятті важливих рішень для функціонування усіх закладів області. Депутатка Кіровоградської обласної ради, членкиня фракції «Слуга Народу» Вікторія Безфамільна відвідала стовідсотково всі засідання сесії та Комісії з питань власності.







Також важливою складовою є робота з виборцями. Протягом року Вікторія Миколаївна провела 16 прийомів громадян, на яких звернулися 32 особи з питаннями надання матеріальної допомоги після тривалого лікування, постраждалим ВПО внаслідок російської агресії, покращення житлових умов (утеплення приміщення).



«Від початку війни для мене та моїх колег-однодумців допомога ЗСУ та внутрішньо переселеним особам є пріоритетним завданням. Завдяки місцевим аграріям, бізнесу ми всі об’єдналися аби забезпечити армію продуктами харчування, ліками, амуніцією. Також за мого сприяння та завдяки допомозі небайдужих українців було придбано автомобіль, проводилися поточні ремонти техніки, яка була пошкоджена під час виконання бойових завдань. Для того, щоб наші військові були забезпеченні сучасним обладнанням допомогли придбати тепловізори та квадрокоптери», - розповіла депутатка.



Ми поважаємо неоціненний внесок Збройних сил України у боротьбі з російською агресією і тому намагаємось залучити ще більше фінансового ресурсу. Саме таким чином було організовано благодійні футбольні змагання Суботцівської громади, де кожен відвідувач міг задонатити на ЗСУ.


Щоденно українці переживають біль втрати, страх від чергового обстрілу мирних міст. Проте разом із війною триває життя - не звичне, не нормальне, проте несе в собі теплі моменти. Створити святковий настрій для дітей – це наш обов’язок. До Дня Святого Миколая було придбано солодкі подарунки для дітей Суботцівської громади, які активно відвідують музичну та спортивну школи, а також хореографічний гурток.


Також депутатка долучилась до акції «16 днів проти насильства» яка була організована представницями найбільшого в Україні жіночого руху «Зе!Жінки» - членкинею якого вона є. Мета акції полягала в тому, щоб привернення уваги до проблеми домашнього насильства та підтримки всіх, хто постраждав від насильства у наслідок збройної агресії росії проти України.


«Моя робота та співпраця з колегами від «Слуги Народу» спрямована на Перемогу та мирне майбутнє кожного з нас. Залишаюсь з народом, ЗСУ і роблю все для допомоги в тилу», - запевнила Вікторія Безфамільна.


#ВеликийЗвіт


5814Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: