Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Людмила Базюк, провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнято
Дата: 25 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2019/09/25/usvidomlenii-vibir-profesii-vpevnenii-krok-do-uspishnoi-kar-eri.htm
політика, 25 вересня 2019

Усвідомлений вибір професії – впевнений крок до успішної кар’єри

Людмила Базюк, провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнято


Триває профорієнтаційна робота фахівців Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградского обласного центру зайнятості із учнівською молоддю міста та району. Основна мета заходів – допомогти учням у виборі майбутньої професії, проінформувати школярів про актуальні професії на ринку праці.


Так, днями фахівцем з профорієнтації Людмилою Базюк для учнівської молоді 8 –9-х класів ОНЗ «Дмитрівська ЗОШ №2» та ОНЗ «Богданівська ЗОШ №1» було проведено профорієнтаційні заходи. Учні отримали багато нової та корисної інформації про професії, мали змогу дізнатись про навчальні заклади, в яких можна здобути освіту, а також – про підприємства, організації та установи, до яких можна працевлаштуватись після закінчення навчання.


Значну увагу було приділено питанню послуг, що надаються службою зайнятості зайнятому і незайнятому категоріям населення. За допомогою фахівця служби зайнятості, учні ознайомились із новими професіями, у тому числі такими, що є найбільш популярними в Інтернеті.


Крім того, фахівець міськрайонної філії обласного центру зайнятості презентувала учням платформу для онлайн тестування «Моя професія: консультаційна мережа». Під час презентації учні мали змогу не тільки ознайомитися з можливостями цього продукту, дізнатися, яким чином можливо скористатися послугами профорієнтаційного консультування, а й зареєструватися для проходження тестування.


Л. Базюк наголосила: «Однією з найбільших переваг платформи, є можливість проводити профорієнтаційне консультування дистанційно та отримати комплексний звіт, який допоможе зробити важливий вибір щодо майбутньої професійної діяльності».



6102Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: