Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: "Кіровоград24"
Дата: 15 березня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2019/03/15/molitovnii-snidanok-u-kropivnitskomu-antigender-deputati-progulniki-ta-m-jaso-pid-chas-postu.htm
політика, 15 березня 2019

Молитовний сніданок у Кропивницькому: антигендер, депутати-прогульники та м’ясо під час Посту

"Кіровоград24"


Сьогодні, 15 березня в приміщенні Кіровоградської обласної філармонії відбувся перший молитовний сніданок. Він зібрав представників різних релігійних конфесій, політиків та громадських діячів. Ініціатором заходу виступив народний депутат від Народного фронту Олександр Горбунов.


Подібні заходи традиційно проводяться в Сполучених Штатах Америки за ініціативи першої особи держави - Президента і є аполітичними.


В Кропивницькому цей захід ознаменувався кількома скандалами. Так, громадська діячка Вікторія Талашкевич написала на власній сторінці в фейсбук, що одразу покинула цей захід через антигендерну пропаганду в матеріалах, які були там роздані (див. фото).


Також на заході були помічені три народні депутати, які в цей час мали б бути на своєму робочому місці і брати участь в пленарному засіданні парламенту.


Власне сам організатор заходу Олександр Горбунов принаймні значився на сайті Верховної Ради, як відсутній, а от два його колеги Іван Крулько (Батьківщина) та Дмитро Лінько (Радикальна партія Олега Ляшка) відповідно до парламентської електронної системи були присутні в залі засідання. Тобто, і молились в Кропивницькому, і працювали в Києві одночасно.


Але найбільше обурення в соцмережах викликало те, що на столах на цьому заході стояли тарілки з м’ясними стравами. Справа в тому, що з понеділка розпочався Великий Піст, який передбачає суворі обмеження в їжі для віруючих. Зокрема заборонено і м’ясо. Тому поява таких страв на молитовному сніданку викликала обурення та розчарування в соцмережах (див. скріни)


фото з сайту "Точка доступу" та соціальних мереж


                       

4468Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: