Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 13 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2017/10/13/na-kirovogradschini-oleksii-miroshnichenko-vizme-uchast-u-viborah-na-posadu-golovi-pervozvanivskoi-otg.htm
політика, 13 жовтня 2017

На Кіровоградщині Олексій Мірошниченко візьме участь у виборах на посаду голови Первозванівської ОТГ


На виборах Первозванівської сільськоїради об’єднаної територіальної громади УКРОП представлять 18 кандидатів в депутати та кандидат на посаду голови об’єднаної громади.


За словами кандидатів від УКРОПу, головне на сьогодні – ефективно вирішувати соціальні проблеми населення: покращити умови життя, створити робочі місця, гарантувати безпеку мешканців громади та їхнього майна та інше.


«Представники УКРОПу цієї осені візьмуть активну участь у виборах у шести новостворених об’єднаних територіальних громадах Кіровоградщини. Я впевнений в кожному із представників УКРОПу, які поборються за депутатство, аби змінити життя людей в своїй громаді. Ми гуртуємо навколо себе справжніх патріотів зі стратегічним мисленням і з наявним баченням розвитку своїх громад. А за таких умов та завдяки таким людям буде розвиватися не тільки кожна окремо взята громада, а і країна вцілому», ‒ зазначив очільник Кіровоградського осередку УКРОПу Михайло Бєжан.


Олексій Мірошниченко, який балотується на посаду голови, серед першочергових проблем, які прагне вирішити, вбачає: відкриття аптеки, так як в цих селах їх просто не існує, і люди мусять їхати в місто в пошуках потрібних ліків, що, до речі, теж складно, так як існує проблема і з транспортним сполученням Первозванівки з Кропивницький та інше.  Варто також зазначити, що з 2015 року і дотепер – Олексій Мірошниченко є депутатом Кіровоградської обласної ради від УКРОПу.


«За час роботи в облраді, я чітко усвідомив, що змінювати країну потрібно починати, так би мовити, з малого. За 2 роки свого депутатства, я встиг отримати  цінний досвід та, наразі, готовий поступитися місце в обласній раді колегам-укропівцям, аби самому ефективно працювати та користь Первозваніської громади. Вважаю, що голова ОТГ та й взагалі керівник нового зразка має знати не тільки проблеми довіреної йому території, а й шляхи їхнього вирішення», - зазначив Олексій Мірошиченко.


Довідка. 29 жовтня на Кіровоградщині відбудуться вибори до міських, сільських та селищних рад у шести ОТГ. До Первозваніської ОТГ увійшли села Первозванівка, Калинівка, Зоря, Неопалимівка, Попівка, Сонячне, Степове, Паращине Поле,  Федорівка та Миколаївські Сади.


4091Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: