Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 22 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2017/09/22/partija-osnova-predstavila-kerivnika-oblasnogo-oseredku-ljudmilu-saloid.htm
політика, 22 вересня 2017

Партія «Основа» представила керівника обласного осередку Людмилу Салоїд


В Кіровоградській області презентували політичну партію «Основа». Вчора, 21 вересня, у Прес-клубі Кропивницького відбулась прес-конференція голови партії Андрія Ніколаєнка та засновника партії, народного депутата України Сергія Тарути. Вони представили керівника обласного осередку партії «Основа» Людмилу Салоїд.


Сергій Тарута на початку прес-конференції розповів, що такі події є важливими для нової політичної сили, яка згуртовує навколо себе людей діла, з гарною репутацією, які досягли успіхів у професійній діяльності, мають гарну ділову репутацію.


«До цього ми займалися розробкою стратегії та бачення нашої партії, а сьогодні – чергова подія в рамках регіонального туру, яка дає старт нашій політичній діяльності в Кіровоградській області», - зазначив Сергій Тарута.


Андрій Ніколаєнко, якого пам’ятають ще за часів коли він очолював Кіровоградську ОДА, зауважив, що за чотири роки роботи в цьому регіоні, Кіровоградщина стала для нього другою малою батьківщиною, так, як і Київщина.


«Я доволі добре знаю місцевий актив, тому можу говорити про розбудову партії на Кіровоградщині. З приємністю можу сказати, що наша політична сила буде достойно представлена в області, у цьому я переконаний. І мені приємно, що до нашої команди, людей справи, приєдналася людина, яка велику частину свого життя віддала такому важливому підприємству, як «Укрпошта». Я впевнений, що Людмила Салоїд зможе показати, що в Україні може існувати ідеологічна партія, діяльність якої, насамперед направлена на людей праці. Вона розуміє, що на першому плані – людина, а не державні інтереси, бо держави без людей не буває. Це головний пріоритет нашої партії і я впевнений, що Людмила Миколаївна, яка своїм професійним досвідом і відданістю Кіровоградщині зможе багато людей переконати в тому, що саме нам треба надати можливість створити нову сучасну модернізовану ефективну політичну силу», - наголосив Андрій Ніколаєнко.


 

Він також відповів на запитання журналіста сайту «Кіровоград24», чи планує балотуватися в області на наступних парламентських виборах, як мажоритарник. Андрій Іванович зазначив, що не виключає такої можливості:


«Окрім політичної діяльності, останні три роки, після того, як залишив державну службу, я займаюсь бізнесом, що пов’язаний з Кіровоградщиною. Я є головою ради директорів компанії «Велта». Ця компанія має плани розвитку на Кіровоградщині по будівництву, по створенню нових робочих місць і великому інвестуванню. Взагалі-то я є противником мажоритарної системи виборів. І вважаю, що має бути інша система, що не дозволятиме маніпулювати голосами виборців за гречку чи в будь-який інший спосіб, як це зараз відбувається на мажоритарному рівні. При цьому треба подумати, яким має бути діалог виборців з депутатами. Але, у випадку, якщо мажоритарна система збережеться і вибори відбудуться згідно існуючого закону, що не є добре для України, вірогідність мого висування на Кіровоградщині по мажоритарному округу дуже висока».



Людмила Салоїд, яка очолила обласний осередок партії «Основа» прокоментувала своє призначення:


«Я рада тому, що мені запропонували очолити обласний осередок. Перше, що мене підкупило в цій пропозиції те, що це партія справи, партія праці, до якої я себе із задоволенням відношу, бо професійно зростала у своїй галузі. Наша Кіровоградщина особлива, кожен район має свої особливості, я про це знаю. Двадцять років я віддала поштовій справі, сім років була директором кіровоградської філії «Укрзалізниці». І мені хочеться змінити абсолютно все і, звичайно, на краще. Тому з радістю приєднуюся до цієї команди і, користуючись нагодою, запрошую всіх небайдужих, хто має здоровий оптимізм, здорові амбіції долучатися до нас і будемо разом працювати на благо Кіровоградщини».


Відео прес-конференції можна переглянути на сторінці сайту «Кіровоград24» в мережі фейсбук.


4916Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Мачеристов Глеб Евгеньевич 2 жовтня 2017 22:40
0
Людмила Николаевна ! Сообщите пожалуйста как с Вами , Кировоградской организацией партии "ОСНОВА" , СВЯЗАТЬСЯ ? Адрес , телефон ,
Відповісти
наталля24 червня 2018 17:23
0
М-дяя, з цією людиною взагалі небезпечно зв*язуватись? З*їсть і не подавиться.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: