Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: кировоград-24
Дата: 21 січня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/01/21/valentina-garagulja-na-mirni-protesti-z-kaminnjam-i-palajuchimi-sumishami-ne-hodjat.htm
політика, 21 січня 2014

Валентина Гарагуля: На мирні протести з камінням і палаючими сумішами не ходять

кировоград-24

Побоїще, що упродовж двох діб спостерігає увесь світ у центрі Києва, не витримує жодної здорової логіки, окрім того, що кров комусь дуже вигідна. Таку думку з приводу протистояння на вулиці Грушевського висловила головний лікар Олександрійської центральної районної лікарні, депутат облради, секретар постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров'я, материнства та дитинства, Заслужений лікар України Валентина Гарагуля. 

-   З обох боків рахунок перевалив за сотні постраждалих, і це далеко не ті, хто організував і замовив криваву бійню, хто свідомо нацькував молодих людей трощити бруківку, збити з дощок катапульту, взяти в руки пляшки з горючою сумішшю і трощити усе й усіх на своєму шляху. І сподіваються, що правоохоронці спостерігатимуть спокійно за цією мирною демонстрацією? - сказала вона. - Як медику і як матері, мені боляче чути про страшні травми, які отримали на майдані молоді люди – учасники вуличних боїв. Вибиті очі, відірвані чи скалічені кінцівки, струси мозку та інші травми – це занадто дорога плата за політичні амбіції лідерів майдану. Переконана, що ніхто з них не допоможе скаліченим жертвам заворушень лікуватися, адаптуватися до подальшого життя.

Досить терпіти такий шабаш! Влада має адекватно оцінити ситуацію і в межах чинного закону дати відсіч радикально налаштованим молодикам, а головне – їхнім організаторам. Якщо опозиційні вожді не здатні утихомирити майдан, нехай стануть перед народом і скажуть про це чесно, а краще – відправлять мирних людей від біди додому.

Президент заявив, що готовий до діалогу, до переговорів із опозицією, і представниками майдану. І це єдиний шлях до мирного виходу із конфлікту, інакше бути не може.

4365Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: