Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Катерина Колєва «Кіровоград24»
Дата: 26 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2019/12/26/deputat-miskradi-kropivnitskogo-mihailo-bezhan-prozvituvav-pro-svoju-dijalnist-pered-gromadoju.htm
фотогалерея, 26 грудня 2019

Депутат міськради Кропивницького Михайло Бєжан прозвітував про свою діяльність перед громадою

Катерина Колєва «Кіровоград24»



У вівторок, 24 грудня, у «Krop:hub Кропивницький» депутат міської ради Кропивницького Михайло Бєжан прозвітував про свою депутатську роботу.


Серед присутніх мешканці округу за яким закріплений депутат, волонтери та громадські активісти, з якими співпрацює Михайло Бєжан. Так, свій звіт депутат розподілив на чотири частини, говорить, що це чотири основні напрямки діяльності за якими працює. Це робота на окрузі, культурно-просвітницькі заходи, волонтерська діяльність і допомога військовим та робота в комісії. 


«Завжди наголошував на тому, що депутат так би мовити виконує роль помічника і посередника, завдяки якому мешканці можуть звернутися з проблемами до влади та сприяти вирішенню цих проблем. Тож вважаю, що між людьми завжди має бути конструктивний діалог та взаєморозуміння – це важливо для мене особисто. І з досвіду вже встиг переконатися, що це найефективніший спосіб взаємодії з громадою», - значив Михайло Бєжан.


Так, цього року на окрузі депутата відремонтували прибудинкову територію біля будинку 33 по Пр. Університетському, провели масштабну екотолоку та висадили алею декоративних слив.


Було цього року багато заходів для дітей та молоді на 101-му мікрорайоні. Міський турнір з боксу, який провели за підтримки депутата, численні благодійні  покази українських патріотичних та соціальних фільмів, таких як фільм «Крути», «Іловайськ 2014»,  «Чорний Ворон», «Історія Лізи», презентація книги «Характерник» Василя Шкляра, яку на запрошення Михайла Бєжана завітав презентували сам батько українського бестселера.


Чимало важливих питань вдалося розглянути і працюючи в комісії з питань промисловості, транспорту, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів, очільником якої  є Михайло Бєжан


Зокрема, працювали над такими питаннями: питання ліквідації торгівлі з рук у невстановлених місцях, впорядкування встановлення та розміщення літніх майданчиків в місті, питання, пов’язані з якістю маршрутних перевезень в місті, розглядали та підтримували питання стосовно закупівлі нових автобусів в комунальну власність та розподіл їх по міським маршрутам, розглядали та опрацьовували питання стосовно дофінансування відреставрованої та розширеної Арки, розглянули питання стосовно заборони зміни цільового призначення кінотеатру  «Зоряний» та інші.


«Ця каденція для мене – перший досвід депутатства, до цього я був людиною як то кажуть «поза політикою». Зараз же я можу з впевненістю сказати, що за ці роки активної депутатської роботи встиг багато чого освоїти, багато чому навчитися новому та багато чому здивуватися. Чимало моїх сил та сил членів моєї команди було покладено на те, щоб зробити щось корисне для людей і я щиро вдячний містянам за довіру  та підтримку, які встиг відчути за час свого депутатства, вдячний і за критику», - зазначив на завершення свого виступу Михайло Бєжан.



фото - Віталій Ніколенко

2146Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: