Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Вікторія Талашкевич, фото - "Рідний Край"
Дата: 29 серпня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2019/08/29/velopiknik-shurpa-velosipedi-flikeri-i-garnii-nastrii-.htm
фотогалерея, 29 серпня 2019

Велопікнік: Шурпа, велосипеди, флікери і гарний настрій!

Вікторія Талашкевич, фото - "Рідний Край"

Учора, 28 серпня, на Козачому острові, що у Кропивницькому, провели велопікнік. Захід організували учасники спільноти "Велокроп" та Клуб рестораторів Кропивицького, долучилися агенція "Хмарочос" та Національна Патрульна Поліція.


"Уже з другого вересня стартує загальноміське голосування за проекти "Громадського бюджету-2020". Учасники велоспільноти "Велокроп" подали проект на конкурс, який передбачає створення у місті першої велосипедної доріжки. Тому вирішили зібрати активну громаду на зустріч та розповісти про проект. Створювати доріжку почнуть саме із Козачого острова", 
– прокоментував сайту "Рідний Край" організатор заходу Андрій Паливода.

Під час Вело Пікніка усі охочі куштувати шурму, яку приготував представник клубу рестораторів 
Володимир Кравчук, власник кафе "Зефір". Також ресторатори приготували дуже смачні чіз-кейки від кейтерингової компанії "Авокадо" і печивко від "Mersipan", а Віталій Сологуб, "Батон-Хаус", напік смачних булочок.

"Катаюся на велосипеді із дитинства. Чотири роки уже використовую ровер як транспортний засіб. Долучилася до заходу, адже мені не байдужа тема велосипедів. Цей захід корисний не тільки велолюбителям, а й іншим учасникам дорожнього руху", – зауважила учасниця пітніка Марія Підвелихата.


На пікнік зібралися більше півсотні велосипедистів, журналістів та просто містян, пише "Утренний Город". Для усіх охочих працювала майстерня флікерів - світловідбивних наклейок, які допомагають побачити пішохода у темряві, - навчали робити флікери Ірина Ткаченко та Анна Ліщина з агенції "Хмарочос".

Можна було також випробувати окуляри "Drunk Busters" (п'яні окуляри), що імітують стан алкогольного сп'яніння, від патрульних міста. Патрульні проводили цікавий тест - треба було пройти в окулярах по килимку - по прямій лінії, або по кривій. Не всім вдавалося!


2153Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: