Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 23 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2018/04/23/rjatuvalniki-kirovogradschini-za-chiste-dovkillja.htm
фотогалерея, 23 квітня 2018

Рятувальники Кіровоградщини за чисте довкілля

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів щороку беруть активну участь у щорічній Всеукраїнській акції з благоустрою «За чисте довкілля». 


21 квітня начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк разом із своїми заступниками організували та особисто провели заходи з озеленення території 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини у                               м. Кропивницький. Були висаджені колоновидні та шароподібні туї, ялівець різного виду, які стали окрасою подвір’я пожежно-рятувальної частини.


Також особовий склад апарату Управління та пожежно-рятувальних підрозділів області доклали максимум зусиль, щоб навести ідеальний порядок у будівлях, підпорядкованих Управлінню ДСНС в області та на прилеглих територіях: були впорядковані робочі місця, здійснено озеленення подвір’їв тощо.


Тож кожен рятувальник та працівник Служби порятунку зробив свій посильний внесок у загальнодержавну акцію, яка робить кращим наш спільний дім – Україну. 



2313Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: