Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: К. Зайченко, керівник гуртка ЦДЮТ «Ляльковий театр»
Дата: 7 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2017/11/07/podorozh-u-charivnii-svit-kazki.htm
фотогалерея, 7 листопада 2017

Подорож у чарівний світ казки

К. Зайченко, керівник гуртка ЦДЮТ «Ляльковий театр»


Під час осінніх канікул гурток «Ляльковий театр» подарував найменшим мешканцям нашого міста подорож у чарівний світ казки. Так, у Центрі дитячої та юнацької творчості (дир. Г.Подвиженко) відбулася лялькова вистава по мотивам української народної казки «Рукавичка».


Підготували театралізовану постанову юні актори гуртка «Ляльковий театр» ЦДЮТ (кер. К.Зайченко). Сама вистава була поділена на три невеликі акта, кожен з яких розпочинався з невеличкої сценічної постановки, запрошуючи глядачів у чарівний світ казки. І це зовсім не дивно, адже ж у першому акті Старша сестричка (Радченко Анна), почала знайомити своїх маленьких сестричок (Дем’яненко Дар’ю і Козачук Алісу) з невідомими їм пригодами чарівних лісних звіряток, які знайшовши у лісі Рукавичку обирали її своїм притулком від лютого холоду. 


Під супровід автора (Полякова Поліна) юні актори перевтілювалися у різноманітних героїв: діда (Мельниченко Богдан), мишку (Гвоздик Олександра), жабку (Куц Марія), кабана (Єщенко Олександра), де кожен із акторів показував свої таланти, щоб стати надалі у пригоді своїм майбутнім сусідам у Рукавичці.


Так,  зайчик (Реп’яшник Анастасія)  дивував глядачів своєю кулінарною майстерністю, «приготувавши» разом із метеликом (Лисак Поліна) і грибочком (Ващенко Емілія) смачну піцу. Вовчик-братик (Демчук Марія) підкорив усіх своїм запальним танцем, а лисичку (Маценко Надію) і досі згадують за її ніжну пісню. 


Але як і в житті всьому настає кінець. Так, доброзичливі звірята вже вкотре не змогли відмовити у гостинності новому сусіду ведмедю (Волощенко Софія), який не помістившись у рукавичці, став причиною її пошкодження.


От і казочці кінець, - сказала Старша сестричка своїм сестрам, дочитавши книгу і поцілувавши їх вийшла з кімнати. Глядачі, дивлячись на це теж поступово стали готуватися до ігрової програми але раптово в залі роздалися незвичні звуки, і всі присутні разом із маленькими сестричками побачили неймовірно зворушливу картину, як зовсім маленька мишка впираючись своїми крихітними лапками вперто тягла свою хатинку кудись в невідомому напрямку. 


Дівчатка ще близько хвилини стояли завмерши біля віконечка, після чого здивовано подивилися одна на одну і побігли до старшої сестрички щоб їй розказати про побачене.


І вже давно зникла мишка, юні сестрички, а зал ще не вщухав від оплесків юним акторам.


Після завершення вистави на всю малечу чекала цікава ігрова програма «У пошуках квітки-семибарвиці» під час якої діти знайомилися з казковими героями, приймали участь у цікавих конкурси з використанням сучасної атрибутики, танцювали та збирали чарівну квітку-семибарвицю. Після завершення ігрової програми на малечу чекала призова лотерея.


І окремі слова вдячності нашим підприємцям та членам Знам’янського осередку ВМГО ФРІ за допомогу у проведенні та надані призи для лотереї.



2946Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: