Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Кіровоград24
Дата: 1 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/09/01/u-kropivnitskomu-urochisto-vidkrili-fakultet-donetskogo-medichnogo-universitetu.htm
фотогалерея, 1 вересня 2016

У Кропивницькому урочисто відкрили факультет Донецького медичного університету

Кіровоград24


Сьогодні, 1 вересня, у Кіровоградській обласній філармонії відбулося урочисте відкриття факультету Донецького медичного університету.


Юрій Думанський, ректор Донецького медичного університету привітав усіх студентів, майбутніх лікарів, з Днем знань та побажав їм миру, здоров’я і багато роботи на благо нашої країни. 


До привітань також приєдналися Сергій Кузьменко, голова Кіровоградської обласної державної адміністрації, Олександр Чорноіваненко, голова Кіровоградської обласної ради, Костянтин Яриніч, народний депутат України, Олександр Мосін, заступник міського голови та Петро Кондратенко, перший проректор Донецького національного медичного університету.


На відкритті виступив хореографічний коллектив Донецького Національного Медичного університету імені М. Горького.


Студенти-вступники прочитали обіцянку студента, після чого вдягнули білі халати.


Ректор  Донецького Національного Медичного університету вручив студентам ключ від знань (вручення якого вже увійшло у традицію) та залікову книжку, на знак початку студентського життя. 


Констянтин Яринич подарував університету статуетку Бога медицини «Асклепія», а також нагородив ректора грамотою виконавчого комітету.


Представник «Благодійного фонду Ярослава Бублика» вручив Юрію Думанському, ректору Донецького медичного університету, ікону та побажали подальшого процвітання і великих професійних досягнень. 


8955Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: