Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Кіровоград24
Дата: 22 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2016/03/22/fotoreportazh-z-mistsja-vibuhu-v-tsentri-kirovograda.htm
фотогалерея, 22 березня 2016

Фоторепортаж з місця вибуху в центрі Кіровограда

Кіровоград24


Приблизно о 10.30 в 5-ти поверховому будинку на площі ім. Б.Хмельницького, що в центрі Кіровограда пролунав потужний вибух поряд з офісом компанії "Імперія-Авто". В результаті вибуху в будинку повилітали шибки. Про це повідомляють очевидці. 


Наразі невідомо про постраждалих та причину вибуху. На місці працюють карети швидкої допомоги та бригади МНС.


За попередньою інформацією з місця події, спрацював саморобний вибуховий пристрій, начинений металевими підшипниками, закладенний в сміттєву урну поруч з офісами компаній "Імперія авто" та "Гранд тур", що розташовані на першому поверсі 5-ти поверхівки. Повідомляється про, як мінімум, одного постраждалого.


Також ушкодження отримали два автомобілі, припарковані біля епіцентру вибуху. В деяких приміщеннях повилітали шибки.


У прес-службі регіональної поліції, повідомили, що інформація про вибух надійшла об 11.05 від чергового оператора ДСНС. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна та вибухо-технічна групи. Зразки залишків вибухового пристрою направлено на експертизу для встановлення матеріалів та походження вибухового пристрою. Наразі встановлюються всі обставини події та кваліфікація. 


8228Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: