Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: розслiдування
Автор:
Дата: 15 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/investigation/2016/09/15/maizhe-gektar-parku-z-restoranom-nardepa-sprobujut-vivesti-za-mezhi-parkovoi-i-vodozahisnoi-zoni-miski-deputati-foto-.htm
розслiдування, 15 вересня 2016

Майже гектар парку з рестораном нардепа спробують вивести за межі паркової і водозахисної зони міські депутати (ФОТО)


Як стало відомо Центру Журналістських Розслідувань сьогодні на погоджувальній нараді у міського голови обласного центру був присутній народний депутат України Олександр Горбунов. За словами учасників засідання нардеп активно умовляв керівників фракцій підтримати на завтрішньому сесійному засіданні проект рішення про затвердження проекту землеустрою по парку Перемоги. Цим проектом, фактично, будуть затверджені межі паркової зони та водозахисної смуги річки Сугоклея. 


Центру Журналістських Розслідувань вдалося отримати копію цього проекту землеустрою і з'ясувати одну цікаву деталь. Так, наприклад, порівняно з старим і діючим проектом парку Перемоги (в народі називають Міськсад) з паркової зони виведено ділянку розміром майже гектар на самому березі р.Сугоклея (на фото виділена фіолетовими лініями). Також саме ця ділянка чомусь не включена до 50-ти метровою водозахисної смуги річки. (клікніть на фото для збільшення) 


Як можна легко з'ясувати на цій ділянці розташований ресторан "Тихая Гавань", численні прибудови до нього, паркінг та дорога до закладу. А до обрання народним депутатом України власником цього ресторану був саме Олександр Горбунов. 


48528Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: