Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор: ТСН
Дата: 10 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2016/04/10/pidpriemets-satanist-rozchlenuvav-hreschenitsju-ta-planuvav-ubivstvo-vlasnih-ditei.htm
надзвичайні події, 10 квітня 2016

ПІДПРИЄМЕЦЬ-САТАНІСТ РОЗЧЛЕНУВАВ ХРЕЩЕНИЦЮ ТА ПЛАНУВАВ УБИВСТВО ВЛАСНИХ ДІТЕЙ (ВІДЕО)

ТСН

Чоловік був одержимий ідеєю збагачення і для цього вирішив продати душу дияволу. У Кіровограді затримали чоловіка, якого підозрюють у жахливому вбивстві своєї 7-річної хрещениці. За даними поліції, він планував і вбивство двох власних дітей, які мали стати наступними жертвами, йдеться в сюжеті ТСН.


Сусідів убивці налякав страшний жіночий крик напередодні близько 18:00 вечора. "Дивлюся, умивається водою: "Ой, де моя головочка" - до дитини ніби звертається", - згадує сусідка Пелагея Король. Розчленоване тіло 7-річної Софійки у гаражі на подвір'ї у кумів знайшла її мама. Уранці вона разом із донькою прийшла сюди в гості. Поки дорослі їли шашлики, дитина бавилася на подвір'ї. "Я йшла в третій годині з роботи, і ця дитина каталася під гору на велосипеді. Вона зайшла в двір, я до себе в двір. Ще з батьком поспілкувалися на городі. А потом ми зайшли в хату вечеряти, а потім мама забігає, кричить: у Шапуліних щось сталося, крик", - розповіла сусідка Алла Зінченко. 


Правоохоронці встановили, що дитину заманив у гараж і оглушив ударом по голові хрещений. За даними поліції, він розчленував тіло і розклав по пакетах. А сам на велосипеді поїхав геть.

Під час обшуку, за словами очевидців, міліціонери знайшли блокнот з іменами наступних жертв. Це були його рідні діти. "Ритуал. Масонські знаки в нього у мобілці познаходили, сатанинські угоди, писані від руки, що підписуюсь під цим договором, віддаю душу сатані", - розповів свідок Віктор Зінченко. У машині підозрюваного Сергія Шипуліна знайшли підготовлені пакети для тіл та заготовку самурайського меча. Затримали його о 1:00 ночі, коли той повернувся додому. Сусіди кажуть, що почули стрілянину. "Диким голосом кричав", - каже сусідка Алла Зінченко.



Чи входив убивця до окультної секти сатаністів і чи може уникнути покарання після психіатричної експертизи – з'ясовують слідчі. "Зараз здійснюється досудове розслідування, і в ході слідства будуть встановлені обставини вчинення кримінального правопорушення. Та відповідно інші експертизи та слідчі дії будуть проведені. За даний злочин передбачено покарання від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне", - розповіла керівник слідчого управління кіровоградської поліції Сніжана Бурмістрова. Тим часом сусіди та рідні і досі не можуть оговтатися від шоку. Кіровоградці бояться випускати дітей на вулицю.


"У сусідів дуже багато дітей. Я просто в шоці. Я не чекала, що під боком може бути така неадекватна людина. Це просто жахіття якесь. Не знаю, як інші сусіді. Я цілу ніч не спала", - зізналася сусідка Наталя Щебренко. "Я розмовляв із ним буквально, ну, може, два-три тижні тому. Людина була в адекватні. Все нормально було. Я просто в шоці", - каже дядько підозрюваного Андрій Смельняк. Коли ховатимуть убиту дівчинку, поки що не відомо. Як повідомлялося, напередодні задля затримання підозрюваного в убивстві чоловіка в Кіровограді було задіяно план перехоплення. 


Кореспондент ТСН Олена Шворак та Роман Круніч


 



Також читайте: 

На Кіровоградщині розшукують чоловіка, який жорстоко вбив похресницю




49179Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: