Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор:
Дата: 24 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2020/02/24/jak-vzjati-uchast-u-beta-testuvanni-programnogo-rro.htm
економіка, 24 лютого 2020

Як взяти участь у бета-тестуванні програмного РРО


Головне управління ДПС у Кіровоградській області повідомляє, що на теперішній час триває тестування безкоштовного додатку «пРРОсто», в якому беруть участь орієнтовно 3 тис. користувачів.


Програмне рішення для смартфонів та планшетів, що підтримують операційні системи Android та iOS, доступне для зареєстрованих користувачів, які виявили зацікавленість у тестуванні, повідомляє Головне управління  ДПС у Кіровоградській області.


Запис (реєстрація) на тестування продовжується на сайті за посиланням: https://prrosto.kmu.gov.ua.


При неотриманні запрошення, пропонуємо записатись на тестування повторно, подавши електронну заявку за вказаною адресою.


Нагадаємо, що усі суб’єкти господарської діяльності, які здійснюють розрахункові операції у готівковій та/або безготівковій формі матимуть можливість застосовувати Програмні РРО. Така альтернатива звичайним РРО з’явилася завдяки законодавчим змінам, внесеним Законом України від 20 вересня 2019 року №128-IX.


Програмний РРО – це, умовно кажучи, програма, яка завантажується на будь-який пристрій (смартфон, планшет та ін) та в якій фіскальні функції реалізовані через фіскальний сервер контролюючого органу.



2677Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: