Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Віра Резніченко
Дата: 20 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/08/20/patriotmarafon-nasha-ridna-nezalezhna-vilna-ukraina-.htm
культура, 20 серпня 2021

Патріотмарафон «Наша рідна, незалежна, вільна Україна!»

Віра Резніченко


Бути українцем – значить пишатися своєю країною і тим, що ми будуємо незалежну державу. Тільки почуття любові й глибокої гордості дає кожному українцеві право стверджувати: це моя країна, мій народ, моя Україна!

     

Напередодні 30-річчя Незалежності України у бібліотеці №18 розпочався патріотмарафон, на якому читачі знайомляться з книгами про становлення України, діти малюють символи нашої держави, читачі відповідають на запитання вікторини з історії України і навіть співають гімн України!


Привертає увагу користувачів книжкова виставка «Єдина і незалежна» та перегляди літератури, матеріали якої висвітлюють тривалий шлях, пройдений нашою державою та перспективи розвитку України.


Надіємось, що книги та наш захід допоможуть читачам зробити далеку минувшину ближчою та зрозумілішою, усвідомити сьогоднішню боротьбу українського народу за вільний вибір майбутнього, як продовження віковічної боротьби наших предків за волю.


Сьогодні дзвони б’ють на сполох, закликаючи українців до єднання, захисту, відродження Української держави!


   


3633Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Олександра20 серпня 2021 13:53
0
Як приємно, що патріоти у нас не перевелися: діти та дорослі з радістю співають, читають і малюють, та й взагалі, дуже активні! Бібліотекарі завжди радо зустрічають своїх користувачів та пропонують цікаві заходи!
Відповісти
Віра20 серпня 2021 13:54
0
Бібліотеки працюють для людей і потрібні своїм громадам!
Відповісти
Алла20 серпня 2021 16:38
0
Ми, бібліотекарі, вітаємо українців зі святом Незалежності та раді будемо бачити усіх бажаючих у бібліотеці №18 (вул. Жадова,7) у 101-му мікрорайоні!
Відповісти
Дмитро 2 вересня 2021 14:13
0
Приємно приходити до цієї бібліотеки і бачити малят, які зайняті цікавими справами та читанням. Їм тут весело та цікаво! Бібліотекарі, так тримати!
Відповісти
Віра Володимирівна 2 вересня 2021 14:15
0
Дмитро, дякуємо! Намагаємося працювати для своєї громади з користю і вкладаємо душу у підростаюче покоління!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: