Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека-філія № 1
Дата: 2 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/04/02/-jakscho-vi-ne-chitaete-to-mi-idemo-do-vas-.htm
культура, 2 квітня 2021

«Якщо ви не читаєте, то ми йдемо до вас»

Бібліотека-філія № 1

.

На завершення Всеукраїнського тижня дитячого читання працівники бібліотеки-філії № 1 провели цікавий захід – бібліодесант «Якщо ви не читаєте, то ми йдемо до вас!». 


У наш складний і бурхливий час, коли стрімко зростає потік інформації, який діти споживають з усіх можливих джерел, твори дитячих письменників проходять непросте випробування на подальше життя. Тому одним з важливих завдань бібліотекарів є донести до дітей наймодніший девайс – Книгу, інформація з якої напряму потрапляє в мозок і душу, формуючи правильний дитячий світогляд. Тому й невипадково працівники бібліотеки провели захід під гаслом: «Якщо мрієш стати справжньою людиною – читай книги!». До того ж сьогодні у світі відзначають Міжнародний день дитячої книги на честь великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена. Це свято підкреслює, що важливу роль у формуванні духовного та інтелектуального розвитку дітей відіграють саме дитячі книги. А в бібліотеці-філії № 1 таких є на різний смак, жанр, спрямування.


1571Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: