Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 6 грудня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/12/06/maisternja-flikeriv-novorichnii-dekor-.htm
суспільство, 6 грудня 2022

Майстерня флікерів «Новорічний декор»


2 грудня бібліотека-філія №2 для учнів ЦВПУ ім. Федоровського провела майстерню з виготовлення флікерів. Бібліотекарі розповіли про важливість світловідбивних елементів, про силу видимості та навчали дітей і дорослих створювати власний флікер-оберіг, щоб у темний час доби залишатися видимими для водіїв та запобігти небезпечним ситуаціям на дорозі.


Учні виготовляли флікери (світловідбивні брелоки на одяг та рюкзаки)  на новорічну тематику - у формі ялинки, новорічних кульок, символу року- кролика. Кожен присутній обирав собі брелок за бажанням.


Майстерня флікерів «Новорічний декор» проводилась бібліотекою-філією №2  та відбувався в рамках проєкту “Громадський хаб "Амбасадори безпеки”, що втілюється ГО Агенція сталого розвитку "Хмарочос" за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади.


Facebook:

https://www.facebook.com/biblioteka.tobilevicha/posts/pfbid0zCrxLDrc4M9qsVHTabyJXdSB47CTMhi9TDioBCAjfQP2zddqCmX1pCh781G5GZuPl

    

833Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: