Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 22 листопада 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/11/22/smakui-ukrainske-.htm
суспільство, 22 листопада 2022

Смакуй українське!


Українська кухня створювалась протягом багатьох віків, тому вона в певній мірі відбиває не тільки історичний розвиток українського народу, його звичаї і смаки, а й соціальні умови, вплив сусідніх культурних традицій, природні особливості, в яких перебував народ в процесі свого історичного розвитку.


«Хітова українська кухня» - під такою назвою у бібліотеці-філії №8, що на «Шкільному», пройшов день бібліографії. 


Програма дня задовольнила всіх, адже включала різноманітні заходи: презентацію книжкової виставки «Як смакує Україна?», на якій представлені літературні матеріали про багатство та розмаїття української традиційної кухні.


Перегляд періодичних видань на кулінарну тематику «Україна кулінарна», який знайомив з сучасними рецептами страв з усіх куточків нашої країни.


Бібліографічний  огляд «Смакуй українське!», під час якого в спілкуванні з читачами бібліотекарі обговорювали, як традиційні українські страви, так і різноманітні сімейні варіації  відомих наїдків.


Гурман-калейдоскоп «Українська кухня - з давнини до сучасності» заінтригував гостей чим можуть здивувати , як традиційні  так і сучасні страви областей України.


Протягом дня наші читачі знайомилися з довідково-бібліографічним апаратом бібліотеки, поглиблювали та розвивали уміння та навички, необхідні для ефективної роботи з бібліографічною інформацією; навчалися орієнтуватися в масивах інформаційних ресурсів.


563Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: