Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 22 листопада 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/11/22/fliker-oberig.htm
суспільство, 22 листопада 2022

Флікер-оберіг


«Маленькі наліпки, що рятують життя» під такою назвою відбулась майстерня флікерів, яку сьогодні протягом дня  провели бібліотекарі бібліотеки-філії №10 для своїх користувачів.  


Виготовляючи флікери  діти розширили і закріпили знання про правила поведінки пішоходів і водіїв в темну пору доби  на дорозі. Дізналисяяк убезпечити себе і своїх рідних від дорожніх автопригод. Про те, що набули чинності правки до Правил дорожнього руху.Для велосипедистів: дозволений рух смугою для маршрутних транспортних засобів.Для пішоходів: обов'язково мають використовувати світлоповертальні елементи у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості.Це зазначено в п.4.4 ПДР України.Світловідбиваючі елементи на одязі –флікери,  на 85% знижують шанс потрапити в аварію. Адже водії помічають пішоходів раніше і зреагувати можуть швидше.


Присутні дійшли висновку, щофлікер+дотримання правил дорожнього руху — формула безпеки. Подбайте про себе та ваших близьких.Пам'ятайте: прості речі рятують життя!


Майстерню флікерів проведено в рамках проєкту Громадський хаб “Амбасадори безпеки”, що втілюєтьсяАгенція сталого розвитку "Хмарочос" за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади



575Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: