Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 30 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/09/30/gostinno-vidchinjaem-dveri-.htm
суспільство, 30 вересня 2022

Гостинно відчиняєм двері!


Наприкінці вересня осінь дарує нам різнобарв’я природи і своє неповторне свято – Всеукраїнський день бібліотек. На його передодні в бібліотеці-філії №10 відбувся День відкритих дверей під гаслом «Читати, щоб бути в тренді». 


Програма дня, як завжди, була насиченою і цікавою, адже працівники бібліотеки запропонували своїм користувачам  та внутрішньо переміщеним особам різноманітні за форматом і змістом заходи. Кожен, хто прийшов до бібліотеки мав можливість дізнатися багато цікавого – це бібліомандрівка «Книжковим містом»,мультимедійні ігри, оглядові екскурсії, конкурси. Читачів приємно здивувала програма свята, подарунки та приємні сюрпризи. Зацікавили гостей книжкові виставки «Золота полиця бібліотеки: родинний вибір», виставка-досье Аліни Козирєвої «Дитячі руки творять дива»,творчих робіт дорослих і дітей «Знайомтесь:  таланти рідної Завадівки» та інші виставки. Подорож у професію бібліотекаря відбулася за допомогою дублер-шоу «Бібліотекар на годину». Наші дублери знайомились з фондом, обслуговували читачів, допомагали в пошуку конкретних книжок. Всі успішно впорались роллю бібліотекаря, віднеслись до бібліотечної роботи з відповідальністю та натхненням. 


Під часвіртуальної вікторини  «Казки мандрують Європою», наймолодші відвідувачі пригадали казкових героїв книжок та мультфільмів .А  відвідавши електронне довідкове бюро « Інтернет: Що? Де?Як?», вчилися знаходити потрібну інформацію  на електронних носіях.

 

Професійне свято завжди є своєрідним підсумком зробленого, досягнутого. Ведучі заходу запропонували гостям переглянути презентацію про історію бібліотечного життя «Це все -  бібліотека наша», під час якої розповіли про пам’ятні події, успіхи та напрацювання бібліотекарів. Демонструвались світлини  та відео різних бібліотечних заходів та  акцій.Розповіли ведучі і про нові формати бібліотечної діяльності. 


В цей день користувачі брали активну участь акціях: «Подаруй бібліотеці книгу!»; «Бери друга – йди в бібліотеку!»та зробили записи в портфорліо відгуків «Ваше слово  про бібліотеку»,  де  були написали найкращі слова про роботу бібліотеки та сьогоднішнє  свято .


743Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: