Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 27 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/09/27/5-novatsii-u-roboti-sluzhbi-zainjatosti-jaki-vi-mogli-propustiti.htm
суспільство, 27 вересня 2022

5 новацій у роботі служби зайнятості, які ви могли пропустити

Кіровоградський обласний центр зайнятості


5 новацій у роботі служби зайнятості, які ви могли пропустити.


1. Запрацював «Єдиний портал вакансій» https://jobportal.dcz.gov.ua/, на якому розширено критерії пошуку роботи. Відтепер користуватись порталом можна з будь-якого мобільного пристрою, а пошук вакансій здійснювати за «районом» та «громадою». 


2. Відкритий доступ  до анонсів заходів, що пов’язані з реалізацією програми надання мікрогрантів, які будуть проводитись центрами зайнятості, зокрема, навчання, консультації та менторський супровід. Інформація оновлюється в режимі онлайн. Файл для перегляду доступний за посиланням:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wiCOeznVNewzjmHDJ2Z7Mp5QKDF6eoV6jXFxWjKuNNw/edit?fbclid=IwAR1w19L7QYHmIGWYrSJboDyAOT6Gk88q2Fe9bCt5v4jbvWKqU5dTPhtQvlc#gid=0


3. Інформація про стан роботи всіх центрів зайнятості та  їх контакти відтепер не розміщуватиметься щодня на наших Viber https://is.gd/Vflhe6 та Telegram https://is.gd/DPeLkF каналах в форматі *.pdf, а є в постійно закріплених вгорі  повідомленнях. Оновлення відбувається щодня. 


4. Роботодавці та безробітні можуть самостійно створювати та активувати персональний кабінет на веб-сайті Державної служби зайнятості» в режимі онлайн. Нагадуємо, що реєстрація та вхід до персонального кабінету здійснюється виключно через кваліфікований електронний підпис. Оновлена «Інструкція з реєстрації  знаходиться тут: https://is.gd/yLsosR. Зокрема, для роботодавців з’явилася можливість подання звітності  про потребу в працівниках за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» онлайн, деталі тут: https://is.gd/B8HFWE. У свою чергу для шукачів роботи оновлено способи реєстрації на відвідування центрів зайнятості (електронну чергу) https://is.gd/NO0mAR.


5. Розрахувати приблизний розмір допомоги по безробіттю відтепер можна в нашому чат-боті @DCZWorkNowBbot. Зверніть увагу: онлайн-калькулятор працює в довідковій формі та не є підставою для визначення розміру при нарахуванні допомоги по безробіттю.

Чекайте на нові оновлення! Ми працюємо для вас! 



543Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: