Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 16 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/09/16/italiiska-gumanitarna-dopomoga-dlja-pereselentsiv-kirovogradschini.htm
суспільство, 16 вересня 2022

Італійська гуманітарна допомога для переселенців Кіровоградщини


До Петрівської селищної територіальної громади, що на Кіровоградщині прибула гуманітарна допомога з міста Ро, провінції Мілану Італії за ініціативи депутата Олександрійської районної ради, заступника начальника Олександрійської районної військової адміністрації Валерія Больбота, представника «Слуги Народу».



Гуманітарна допомога від італійської фабрики «Спорт три милі (STAFF 3000)»: новий спортивний одяг (футболки, светри, толстовки) для дітей та дорослих переселенців, які сьогодні проживають на території громади.



«Скажу відверто шлях був не простий! Перш за все хочу висловити свою щиру подяку саме керівництву фабрики «STAFF 3000». Один з працівників цієї фабрики, Валентин Півняк уродженець з Петрового, який 20 років тому переїхав в Італію. Знаючи, які тяжкі часи переживає його Батьківщина звернувся до свого керівництва та запропонував надати гуманітарну допомогу людям, які через війну вимушені були залишити свої домівки і зараз знайшли прихисток у Петрівській громаді. Також, Валентин Володимирович організував рух гумвантажу по території Італії», - розповів Валерій Больбот.



Шлях вантажу через митницю та по території України забезпечували волонтери та небайдужі люди, які допомагали логістикою, транспортом та пальним.



«Це ще раз говорить про те чому Україна сильна, тому що українці об’єднуються і роблять спільну корисну справу, наближаючи нашу Перемогу!», - переконаний Валентин Півняк.



«Ми зараз ведемо перемовини вже про наступну партію гуманітарного вантажу від наших друзів італійської фабрики «Спорт три милі (STAFF 3000)», який плануємо передати переселенцям в інші сусідні громади Кіровоградщини», - розповів про найближчі плани Валерій Больбот.




1945Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: