Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 4 липня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/07/04/de-navchat-tokarnii-spravi-.htm
суспільство, 4 липня 2022

Де навчать токарній справі?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Здобути одну з найпопулярніших робітничих професійнаразі служба зайнятості пропонує на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.


Якщо вам більше 18 років, маєте базову загальну середню або неповну базову загальну середню освіту, не маєте проблем зі здоров’ям і бажаєте опанувати професію токаря, звертайтеся до найближчого центру зайнятості.


Навчання розпочинається 11 липня 2022 року. Термін навчання – 5,5 міс.


Нагадаємо, що для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання проводиться безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. 


Якщо вас зацікавила інформація щодо організації професійного навчання,деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування. Контакти тутhttps://cutt.ly/OJ48QYR


З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості  у липні 2022 року, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3JpR7S1



979Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: