Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Кіровоградський обласний центр зайнятості
Дата: 1 липня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/07/01/chi-mozhut-fahivtsi-tsentru-zainjatosti-dopomogti-robotodavtsju-v-zapovnenni-vidomostei-pro-vakansiju-.htm
суспільство, 1 липня 2022

Чи можуть фахівці центру зайнятості допомогти роботодавцю в заповненні відомостей про вакансію?

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Нагадаємо, 7 липня 2022 року набирає чинності  наказ Міністерства економіки України від 12.04.2022 № 827-22, яким затверджено нова форма звітності № 3-ПН "Інформація про попит на робочу силу (вакансії)" та Порядок її подання.


Складовою нової форми звітності є додаток «Відомості про вакансію(ї)».


Цей додаток може бути заповнений роботодавцем самостійно, за допомогою фахівця центру зайнятості чи виключно таким фахівцем.Це передбачено пунктом 5.1 розділу VПорядку.


Консультації щодо заповнення відомостей надаються під час особистої зустрічі фахівця з роботодавцем або шляхом електронної комунікації, тобто надсилання/отримання повідомлень електронною поштою.


Примітка. З інформацією про види послуг, що надає Державна служба зайнятості роботодавцям, можливо ознайомитись на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням https://cutt.ly/oKNbw7v .


Якщо у вас виникають питання, пов'язані зі сферою зайнятості, звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, щорозміщенітутhttps://cutt.ly/oJ8G2q9


Крім того, пропонуємо доєднатися до чат-боту державної служби зайнятості у Telegramhttps://t.me/DCZWorkNowBbot .

  


1371Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: