Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 29 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/06/29/zavitaite-do-biblioteki-.htm
суспільство, 29 червня 2022

Завітайте до бібліотеки!


В цей важкий для нашоїкраїни час, коли війна вогняною дугою охопила частину України, ми щоденно складаємо іспит на людяність. В нашому тиловому місті це насамперед стосується ставлення до вимушених переселенців, яким на новому місці, окрім звичайних побутових речей потрібна ще й корисна інформація.


В даний час , для цієї категорії відвідувачів, бібліотека виступає, як провідник в світі інформації. Наші співробітники, проаналізувавши запитання, з якими зверталися відвідувачі, створили інформаційний стенд з матеріалами для переселенців. Окрім різноманітних паперів з переліком документів, порадами, та адресами всіх організацій, до яких біженцям потрібно звертатися в нашому місті, існує електронна База гуманітарних центрів, волонтерських організацій, допомоги переселенцям...


Для переселенців бібліотека-філія №8, що на «Шкільному», надає безкоштовні послуги: запис, доступ до Інтернету, користування нашою електронною адресою, сканування, ксерокопіювання.

Наша робота та небайдужість дає всім нашим відвідувачам впевненість в тому, що вони не самі, і завжди можуть розраховувати на підтримку і допомогу.


1221Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: