Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 16 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/06/16/mriesh-otrimuvati-dostoinu-zarplatnju-ta-buti-zatrebuvanim-zvernis-po-dopomogu-do-sluzhbi-zainjatosti.htm
суспільство, 16 червня 2022

Мрієш отримувати достойну зарплатню та бути затребуваним? Звернись по допомогу до служби зайнятості


Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості запрошуєтрактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва категорії А1 на навчання.


Сьогодні знавцям цієї професії потрібно йти в ногу з часом та постійно вдосконалювати свої знання. Дуже часто працівники використовують застарілі підходи в роботі з сучасною технікою. Викладачі центру професійно-технічної освіти готові навчити вас, як користуватися новими машинами з максимальною ефективністю.


За 4,5 місяця ви отримаєте нові знання в даній професії та ще міцніше і впевненіше триматимете кермо сільськогосподарської техніки. 


Долучайтесь до навчання уже 20 червня 2022 року!


Умови навчання: професійно-технічна освіта, вік особи не менше 18 років, медична довідка з допуском до професії.


Для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання проводиться безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила ця інформація, зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування або за телефонами, вказаними тут https://cutt.ly/OJ48QYR


896Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: