Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 8 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/06/08/kirovogradschina-otrimala-gumanitarnu-dopomogu-vid-bf-dusha-.htm
суспільство, 8 червня 2022

Кіровоградщина отримала гуманітарну допомогу від БФ «Душа»


Благодійний фонд «Душа» успішно діє на території України та заснований з метою підтримки найменш захищених членів суспільства – дітей. Тож, сьогодні у складі гуманітарного вантажу - продукти харчування для діток, засоби гігієни, памперси, медикаменти та інші необхідні речі.


«Наразі, наша область стала одним з найбільших переселенських хабів в Україні, у нас велика кількість людей та сімей з дітьми, які переїхали з окупованих чи прифронтових територій. Саме тому Благодійний фонд «Душа» на чолі з моєю колегою-депутаткою Дар’я Володіна , яка чутливо відноситься до питань внутрішніх переселенців, прийняли рішення зібрати та доставити гуманітарну допомогу в обласний центр», - розповідає Олександр Дануца, народний депутат від Кіровоградщини, член фракції "Слуга Народу".


Символічно, що збір коштів для формування гуманітарного вантажу для діток Кіровоградщини керівниця фонду анонсувала в соціальних мережах в День захисту дітей, а вже сьогодні допомогу об’ємом близько 3-х тон розвантажили у волонтерському штабі в Кропивницькому.


«Не припиняю захоплюватися робою волонтерського штабу «Разом ми сила», який діє на 101-му мікрорайоні на чолі з Тетяною Силою. Адже дівчата та хлопці, працюють не покладаючи рук: фасують, розкладають, відправляють, збирають і так з дня у день. Впевнений, що речі та продукти, які ми сьогодні передали, отримають ті сім’ї, яким вони найпотрібніші», - зазначив Михайло Бєжан, очільник Кіровоградської обласної організації «Слуги Народу».


Також волонтери Фонду завітали в дитячий садок №48 «Журавочка», який як і багато інших навчально-виховних закладів міста переобладнаний під гуртожиток для переселенців.


«Ми почали приймати переселенців з перших днів березня, спочатку люди залишались на ночівлю та прямували далі, зараз же все більше залишається на постійне проживання, є у нас і багатодітні сім’ї. Тож маємо потребу в дитячих продуктах та засобах. Раді були сьогодні познайомити гостей з нашим закладом та показати, які умови вдалося створити для проживання і щиро вдячні за допомогу, яку сьогодні отримали», - розповіла Ірина Мельніченко, працівниця дошкільного закладу.

            

1693Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: