Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 26 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/05/26/dekorativna-shtukaturka-vidi-osoblivosti-ta-poradi-fahivtsiv-pro-vse-tse-na-kursah-.htm
суспільство, 26 травня 2022

Декоративна штукатурка: види, особливості та поради фахівців – про все це на курсах!


Що таке структурна, фактурна, венеціанська та мінеральна штукатурка?Як підготувати поверхню під декоративну штукатурку? Як правильно наносити шари таздійснювати обробку оштукатурених поверхонь? Про це та іншеви матимете змогу дізнатисяна курсах цільового призначення за навчальною програмою «Декоративна штукатурка», якіпроводитимуть викладачіОдеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.


Навчання стартує 30 травня 2022 року.Термін навчання – 0,5 міс.


Умовами направлення на навчання є:


·  освіта професійно-технічна;

·  вік особи не менше 18 років;

·  медична довідка.


Нагадаємо: якщо ви безробітний,професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Інформацію про інші професії, які можна здобути за сприяння служби зайнятості, дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за  тел. (0522) 32-13-28.


Крім того, обласний центр зайнятості має власний Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами Підтримка ДСЗ#12 Кіровоградhttps://t.me/dcz_kir


1159Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: