Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 18 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/05/18/tsikavo-jakaprofesijagarantuevam-zatishok-i-komfort-u-domi-hochete-opanuvati-zvertaitesja-.htm
суспільство, 18 травня 2022

Цікаво, якапрофесіягарантуєвам затишок і комфорт у домі? Хочете опанувати? Звертайтеся!

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості


Холодне і гаряче водопостачання, водовідведення, центральне опалення – всі ці комунікації сьогодні стали невід’ємною частиною комфортного життя кожного. А забезпечують безперебійне їх функціонуваннямонтажники санітарно-технічних систем і устаткування.


Бажаєте здобути затребувану професію? Звертайтесь до служби зайнятості. Вам не лише допоможуть опанувати всі необхідні знання, а й працевлаштують.


Сортувати труби, фітинги, фасонні частини, арматуру та засоби кріплення,готувати допоміжні матеріали (лляне пасмо, сурик, розчин тощо),встановлювати прокладки,комплектувати згони муфтами та контргайками, болти – гайками,установлювати і знімати запобіжні пробки і заглушки на трубах навчать викладачі Львівського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості під час професійного навчання за професією «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування».


Навчання стартує 24 травня 2022 року і триватиме5,5 місяця.


Умови направлення на навчання:


·  повна загальна середня освіта;

·  вік особи не менше 18 років;

·  медична довідка.


Для  безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила ця інформація, деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.



1101Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: