Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Бібліотека-філія №17
Дата: 14 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/01/14/narodoznavchi-posidenki-v-selischi-novomu.htm
суспільство, 14 січня 2022

Народознавчі посиденьки в селищі Новому

Бібліотека-філія №17


В традиціях нашого народу – добро, мир, милосердя, родинний затишок. Бібліотека-філія №17, що в селищі Новому, долучилась до вшанування батьківських-дідівських традицій, передаючи їх красу, символи та фантастичну атмосферу.


"Гарна дівчина, мов змальована": такі та інші компліменти говорили раніше українці дівчатам. Наш народ здавна вирізнявся не тільки почуттям гумору, працьовитістю, але й завжди пам'ятав свої традиції, звичаї та обряди. На гостинні посиденьки "Дивосвіт зимових свят" в бібліотеку-філію №17 завітали чарівні дівчатка 9-а класу ЗОШ №10. Народознавча ілюстрована вікторина "Зимові свята: народні традиції" перевірила, як добре підлітки знають традиції українського народу. Дуже важливо, що гості книгозбірні познайомилися з особливостями святкування  у різних куточках України.  Ці знання не тільки корисні, цікаві, але й дають можливість відчувати себе як вдома, в яку б місцевість нашої дивовижної країни не закинула їх доля. А як чудово звучала в стінах бібліотеки різдвяна пісня "Щедрий вечір"! Новий рік починається з позитиву та гарного настрою, а це означає, що все у нас буде добре!


1777Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: