Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Л. Компанієць
Дата: 4 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2022/01/04/robotodavtsjam-znam-janschini-zakon-zvitnist-pratsevlashtuvannja.htm
суспільство, 4 січня 2022

Роботодавцям Знам’янщини: Закон. Звітність. Працевлаштування

Л. Компанієць


Ви – роботодавець і маєте намір застосовувати працю найманих працівників – зробіть це правильно! Саме так розпочався інформаційний вебінар, що пройшов у Знам’янській міськрайонній філії обласного центру зайнятості з фізичними особами-підприємцями, які мають намір застосовувати працю найманих працівників.


Провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями  Людмила Компанієць повідомила, що однією з важливих складових успішного заповнення роботодавцем вільних робочих місць та вакантних посад кваліфікованими кадрами є подання до державної служби зайнятості форми звітності №3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» за місцем виконання роботи незалежно від місцезнаходження роботодавця. Детально зупинилась на порядку заповнювання і термінах подання цієї звітності.


«У подальшому з вами співпрацюватимуть консультанти роботодавця, які спільно з кар’єрними радниками допоможуть у підборі персоналу, враховуючи специфіку діяльності вашого підприємства. Враховуйте, що послуги центрів зайнятості доступні і безкоштовні, служба має найбільшу базу можливостей для вирішення кадрових потреб та зручні електронні сервіси», – підкреслила фахівчиня.


Презентуючи електронні можливості служби зайнятості, фахівчиня  запропонувала підприємцям скористатися електронним  кабінетом, який є віртуальним робочим місцем роботодавця у мережі Internet для отримання послуг державної служби зайнятості у режимі онлайн. 


Зацікавила підприємців і можливість служби зайнятості щодо професійного навчання безробітних під замовлення роботодавців за професіями, що необхідні тому чи іншому роботодавцеві. 


Під час спілкування присутні мали змогу поставити фахівцям центру зайнятості запитання стосовно чинного законодавства про зайнятість населення та отримали на них вичерпні відповіді.


Л. Компанієць, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янської міськрайонної філії обласного центру зайнятості


1676Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: