Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Олександра Челідзе, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості
Дата: 24 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/11/24/oblasna-dekada-proforientatsii-kar-era-mrii-ta-plani-nabirae-obertiv.htm
суспільство, 24 листопада 2021

Обласна Декада профорієнтації «Кар’єра: мрії та плани» набирає обертів

Олександра Челідзе, провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості


Ми – українці! Це звучить гордо! Нам пощастило народитись на мальовничій, щедрій землі! Патріотизм подібний до любові, він керує людською свідомістю, заставляючи робити великі та малі вчинки в ім’я Батьківщини!


І обрати професійний шлях, який безпосередньо пов’язаний із служінням великому українському народу, справа благородна та відповідальна!


Тому вчора, 23 листопада, у рамках обласної Декади профорієнтації «Кар’єра: мрії та плани» Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості спільно з Обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки було проведено інтерактивний захід «Є така професія – захищати Батьківщину» для учнів 9–11-х класів закладів загальної середньої освіти та закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста Кропивницького.


Захід відбувся у режимі онлайн, де представники закладів вищої освіти презентували освітні заклади, розповідали про важливість професій військового напрямку, інформували про правила прийому та специфіку вступної кампанії.


«Заклади вищої освіти України – пріоритетні та базові, а курсанти та випускники – національна гордість!» – зазначив представник Військової академії з міста Одеса.


На заході також були присутні представники Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Житомирського військового інституту імені Сергія Павловича Корольова, Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут (місто Київ). Учні та вчителі ставили запитання щодо перспективності професій та обов’язкових предметів ЗНО. Спікерами також були і самі курсанти, які на власному досвіді розповіли майбутнім абітурієнтам про важливість професійного вибору, а саме вступ до закладів освіти військового напрямку. 


Ще Наполеон вважав: «Любов до Батьківщини – перше достоїнство цивілізованої людини». А друге достоїнство – це правильний вибір майбутньої спеціальності.


1193Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: