Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 2 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/11/02/jak-ditlahi-kropivnitskogo-svjatkuvali-hellovin.htm
суспільство, 2 листопада 2021

Як дітлахи Кропивницького святкували Хелловін


Напередодні Хелловіну вся нечиста сила зібралася у салоні передбачень «Всевидюче око». Чаклували відомі віщунки вищої відьмацької категорії – бібліотекарі філії №19.


Квиток-перепустку діти отримали отримати заздалегідь у Чорної Кішки за знання Хелловінських традицій та лихих сил.


За допомогою різноманітних магічно-чарівних способів можна було дізнатися майбутнє, перевірити ауру та очистити чакри. Маленькі вампіри, моторошні скелети, чарівні відьмочки та містичні кішки охоче крутили колесо долі «Посмішка вампіра», ворожили на ножі «Скелет пророкує», тягли солодкі передбачення з «Відьмацького капелюха».


Читачі серйозно віднеслися до передбачень карт Таро та хелловінського гарбуза.


Від віщунок діти отримали захисні світловідбивні амулети у формі кращих хелловінських традицій – привидів та гарбузів. Містичний ритуал на здійснення бажання відьми-лиходійки провели для всіх охочих за певну «плату».


Гучними оплесками вітали переможців у конкурсі костюмів «Я – містичний!». За підсумками жахливо-чаклунської комісії найстрашнішими були: Гершкул Ярослав в номінації «Король вампірів», Савицька Ольга в номінації «Володарка темряви», Лакутова Дарина в номінації «Королева темних чар» та Гришин Стас у номінації «Просто жах!».


                   

1730Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: