Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Г. Карбівнича, провідний фахівець з питань зайнятості Новоукраїнської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості
Дата: 2 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/11/02/gromadski-roboti-korist-robotodavtsjam-bezrobitnim-i-teritorialnim-gromadam.htm
суспільство, 2 листопада 2021

Громадські роботи: користь роботодавцям, безробітним і територіальним громадам

Г. Карбівнича, провідний фахівець з питань зайнятості Новоукраїнської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


Питання наведення належного санітарного стану на підвідомчих територіях органів місцевого самоврядування, а це – благоустрій центральних вулиць і парків міста, об’єктів культурної та історичної спадщини, а також упорядкування меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Вітчизни, не втрачає актуальності кожного сезону. 


Вже не один рік поспіль Новоукраїнська районна філія обласного центру зайнятості співпрацює з Новоукраїнською ТГ, зокрема, у напрямку організації громадських робіт. 


З початку року районною філією разом з виконавчим комітетом Новоукраїнської міської ради було укладено близько 20 договорів про організацію громадських робіт за напрямком «екологічний захист навколишнього середовища», в яких уже взяли участь майже 200 безробітних громадян.


Варто зазначити, що ці роботи є вигідними для всіх: для безробітних – учасників робіт – це тимчасова робота та матеріальна підтримка, що в теперішній час має неабияке значення; виконавчому комітету – розв’язання низки актуальних для життєдіяльності громади питань; для жителів та гостей міста – можливість жити в ошатному населеному пункті. А для самої служби зайнятості – збалансування попиту і пропозиції робочої сили.


Як бачимо, результати взаємовигідної співпраці щодо забезпечення зайнятості жителів міста та району мають реальні обриси. Тож тільки шляхом плідної співпраці з урахуванням інтересів усіх сторін соціального партнерства можна досягти успіхів, а головне – допомогти людям отримати роботу.


2576Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

StopRaiders 5 листопада 2021 18:38
0
Где в этой стране справедливость? В самом центре города у людей массово отбирают имущество:
https://t.me/kiev_channel/499
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: