Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Бібліотека №18
Дата: 26 серпня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/08/26/u-kropivnitskomu-do-dnja-pam-jati-zahisnikiv-ukraini-zgadujut-jak-vse-pochalosja.htm
суспільство, 26 серпня 2021

У Кропивницькому до Дня пам’яті захисників України згадують, як все почалося

Бібліотека №18


До Дня пам’яті захисників України бібліотека №18 міста Кропивницького організувала відео перегляди «Згадаймо, як все почалося…» фільмів «Кіборги. Герої не вмирають» та «Черкаси». Користувачів різного віку вражають пронизливі та правдиві фільми про наших героїв – простих хлопців та їх подвиги. Багато хто, не бачив ці фільми, а тільки чули відгуки. Тож мають їх можливість переглянути у бібліотечному кінотеатрі та скласти власне враження.


Сьогодні школярі, після перегляду фільму «Черкаси», виходячи з бібліотеки, співали пісню «Воїни Світла, воїни Добра…» У такі складні і важкі часи для нашої країни дуже важливо пам’ятати, як все почалось і цінувати подвиг Героїв! Книжкова виставка «Слава Героям!» допоможе користувачам більше зрозуміти, коли і як все почалось і чим усе може скінчитись.


Бібліотекарі намагаються донести до своїх читачів важливість любові і гордості за свою країну та заохочують прояви патріотизму з юних років. Читачі запалюють свічки пам'яті та хвилиною мовчання вшановують загиблих!


         

2299Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ярослава26 серпня 2021 16:31
0
Ми теж з братами співали пісню "Воїни світла, воїни добра", після перегляду фільма "Черкаси". Велике діло робите! Аж мурахи по шкірі!!!
Відповісти
Віра Володимирівна 2 вересня 2021 14:20
0
Молодці юні читачі! Бібліотекарі завжди раді надати можливість для цікавого і корисного дозвілля та допомогу у любих питаннях, а також постійно надихати та визивати позитивні емоції у користувачів!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: