Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: О. Чумаченко, начальник відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості
Дата: 9 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2021/07/09/natsionalna-gvardija-ukraini-sluzhba-scho-gartue-harakter.htm
суспільство, 9 липня 2021

Національна гвардія України – служба, що гартує характер

О. Чумаченко, начальник відділу активної підтримки безробітних Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості


У Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості презентували службу у лавах Національної гвардії України. Подібні зустрічі тут не рідкість. Це робиться для того, аби роботодавці могли презентувати свою установу, а безробітні – ознайомитися з переліком вакантних посад роботодавців, у цьому конкретному випадку – військових частин Національної гвардії України, та із проходженням військової служби за контрактом.


Зазначалося, що Національна гвардія України – військове формування з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України (МВС) і призначене для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян України, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами.


Офіцери стрілецького батальйону в/ч 3011 Національної гвардії України ознайомили осіб з числа зареєстрованих безробітних з особливостями та перевагами проходження військової служби в лавах Національної гвардії України, розповіли про порядок прийому на військову службу за контрактом, про можливості кар’єрного росту, про здобуття безкоштовної вищої освіти у відомчих навчальних закладах та умови відбору кандидатів. Йшлося й про можливості здобуття військових професій, зокрема зарахування на денну форму навчання до Національної академії Національної гвардії України, що в місті Харкові, та Київського факультету Національної академії Національної гвардії України, – за умови складання іспитів.


Чимало запитань лунало щодо щомісячного матеріального забезпечення, медичного забезпечення, пільг для військовослужбовців та членів їхніх родин.


Після закінчення заходу сторони обмінялися контактами, а також узгодили індивідуальні зустрічі для проведення співбесід з кандидатами, які зацікавилися роботою.



1437Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: